Onze partners

SpijkerZwam werkte bij de start samen met zogenaamde “launching costumers”; grote organisaties die vanuit betrokkenheid bij duurzaamheid en circulariteit ons project wilden ondersteunen. Deze samenwerking is inmiddels omgezet in een vaste partner overeenkomst. Onze zeer gewaardeerde partners zijn:
De connectie

De Connectie

De Connectie is dé partner in bedrijfsvoering voor de gemeenten Arnhem. Ze wil actief het circulaire denken verspreiden en daar zelf een voorbeeld in zijn. Door het koffiedik te leveren en in samenwerking met hun bedrijfscateraar Vitam de oesterzwammen af te nemen geven ze hier een gezonde en verantwoorde invulling.
Van wijnen bouw

Van Wijnen bouw

Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven, het motto van van Wijnen bouw. Dat doen ze door duurzame gebouwen te bouwen maar ook door hun interne processen zo circulair mogelijk te maken. Koffiedik leveren aan SpijkerZwam hoort daar dan automatisch bij.
Province Gerderland

Provincie Gelderland

Provincie Gelderland geeft zelf het goede voorbeeld hoe circulair te werken. Waarom? “De wereldbevolking en de welvaart groeit. Hierdoor gebruiken we meer grondstoffen dan de aarde aan kan en dat zorgt ervoor dat grondstoffen schaars worden” is op de website te lezen. Zo wordt ook in het catering circulair en lokaal gewerkt. Een hoogwaardige inzet van koffiedik als grondstof voor de kweek van oesterzwammen past daar goed bij.
NySigh

Nysingh

Nysingh advocaten en notarissen wil ondernemen met oog en aandacht voor de wereld om hen heen. Focus op duurzaamheid en aandacht voor het milieu is daarbij vanzelfsprekend. Door koffiedik te leveren aan SpijkerZwam geven zij niet alleen invulling aan deze uitspraak, ze maken ook dit lokale Arnhemse initiatief mede mogelijk.

Onze oesterzwammen eet je bij

FoodVia

FoodVia

Bij FoodVia kun je heerlijk, verrassend en verantwoord lunchen en dineren. Nog nooit was het zo aangenaam makkelijk om goed voor jezelf te zorgen. Geen zorgen over wat je eet, waar je het koopt, wat erin zit, hoe je er wat lekkers van maakt en wanneer je het bereidt. Erop kunnen vertrouwen dat de ingrediënten met aandacht voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd. Zo ook de oesterzwammen van SpijkerZwam. Lokaal geproduceerd en in verschillende gerechten te verkrijgen maar ook puur ingemaakt in olie en azijn. Een mooi lokaal alternatief voor de olijf.
Studio konijnenvoer

Studio Konijnenvoer

Studio Konijnenvoer is onze nieuwste partner, een plant-based, oorspronkelijk pop-up, restaurant in Arnhem. Waar creatief en met finesse onder andere met onze oesterzwammen wordt gewerkt. De afgeschermde binnentuin zorgt voor de mogelijkheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte van de stad.
Wil jij met ons oesterzwammen koken of onze producten verkopen? Neem dan contact met ons op via verkoop@spijkerzwam.nl