Onze partners

SpijkerZwam werkte bij de start samen met zogenaamde “launching customers”; grote organisaties die vanuit betrokkenheid bij duurzaamheid en circulariteit ons project wilden ondersteunen. Deze samenwerking is inmiddels omgezet in een vaste partner overeenkomst. Onze zeer gewaardeerde partners zijn:

De connectie

De Connectie

De Connectie is dé partner in bedrijfsvoering voor de gemeenten Arnhem. Ze wil actief het circulaire denken verspreiden en daar zelf een voorbeeld in zijn. Door het koffiedik te leveren en in samenwerking met hun bedrijfscateraar Vitam de oesterzwammen af te nemen geven ze hier een gezonde en verantwoorde invulling.
Van wijnen bouw

Van Wijnen bouw

Samen bouwen we aan ruimte voor een beter leven, het motto van van Wijnen bouw. Dat doen ze door duurzame gebouwen te bouwen maar ook door hun interne processen zo circulair mogelijk te maken. Koffiedik leveren aan SpijkerZwam hoort daar dan automatisch bij.
Province Gerderland

Provincie Gelderland

Provincie Gelderland geeft zelf het goede voorbeeld hoe circulair te werken. Waarom? “De wereldbevolking en de welvaart groeit. Hierdoor gebruiken we meer grondstoffen dan de aarde aan kan en dat zorgt ervoor dat grondstoffen schaars worden” is op de website te lezen. Zo wordt ook in het catering circulair en lokaal gewerkt. Een hoogwaardige inzet van koffiedik als grondstof voor de kweek van oesterzwammen past daar goed bij.
NySigh

Nysingh

Nysingh advocaten en notarissen wil ondernemen met oog en aandacht voor de wereld om hen heen. Focus op duurzaamheid en aandacht voor het milieu is daarbij vanzelfsprekend. Door koffiedik te leveren aan SpijkerZwam geven zij niet alleen invulling aan deze uitspraak, ze maken ook dit lokale Arnhemse initiatief mede mogelijk.
logo-dirkzwager-ZW

Dirkzwager

Dirkzwager doet graag wat terug voor haar omgeving. Ten aanzien van duurzaamheid heeft Dirkzwager meerdere (lokale) partnerships. In combinatie met Vitam die de catering met biologische producten verzorgd, de afname van biologische koffie van Peeze en Antonio Shining Places die geen milieuverontreinigende middelen gebruikt is Spijkerzwam uiteraard een heel logische partner om een afvalstroom om te zetten in een circulaire en milieuvriendelijke waardestroom.
logo-CCV-ZW

CCV

CCV Nederland is een betrouwbare partner van Spijkerzwam. CCV levert met veel plezier haar koffiedik om bij te dragen aan een lokaal en circulair product. CCV verlaagt hiermee haar ecologische afdruk. Elke week wordt er 60 kilo koffiedik van CCV dat voorheen als afval werd behandeld, omgezet in 20 kilo hoogwaardige oesterzwammen en 60 kilo compost.

Onze oesterzwammen eet je bij

FoodVia

FoodVia

Bij FoodVia kun je heerlijk, verrassend en verantwoord lunchen en dineren. Nog nooit was het zo aangenaam makkelijk om goed voor jezelf te zorgen. Geen zorgen over wat je eet, waar je het koopt, wat erin zit, hoe je er wat lekkers van maakt en wanneer je het bereidt. Erop kunnen vertrouwen dat de ingrediënten met aandacht voor mens, dier en milieu zijn geproduceerd. Zo ook de oesterzwammen van SpijkerZwam. Lokaal geproduceerd en in verschillende gerechten te verkrijgen maar ook puur ingemaakt in olie en azijn. Een mooi lokaal alternatief voor de olijf.
Studio konijnenvoer

Studio Konijnenvoer

Studio Konijnenvoer is onze nieuwste partner, een plant-based, oorspronkelijk pop-up, restaurant in Arnhem. Waar creatief en met finesse onder andere met onze oesterzwammen wordt gewerkt. De afgeschermde binnentuin zorgt voor de mogelijkheid om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte van de stad.
LOCALS sfeerfoto

LOCALS

Restaurant LOCALS is gevestigd in hartje Arnhem en staat voor lokale producten en mensen. Hier geniet je van gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij lokaal/ Dutch Cuisine de hoofdrol spelen. Met een eigen Vertical Farm en lokaal ingekochte producten, waaronder de oesterzwammen van SpijkerZwam, proef je het beste van Nederlandse bodem! Ga mee op een culinaire reis en laat je verrassen door de mooie gerechten.
Ribus sfeerfoto

RIVUS

RIVUS is een fijne trattoria die je elke stad gunt. Goed Italiaans eten met af en toe een moderne touch. Bij RIVUS komt de pure smaak van de oesterzwammen van SpijkerZwam dan ook helemaal tot zijn recht. Als vulling in één van de romige ravioli's of als topping op een knapperige pizza.
Bosch sfeerfoto

Café Bosch

Café Bosch is een duurzaam en vooruitstrevend café/restaurant, dat een broedplek vormt voor de culturele sector van Arnhem. "Wij willen mensen op een verantwoorde manier laten genieten van heerlijk eten, zonder dat wij onze visie hierover opdringen." Vanuit SpijkerZwam willen we je zeker wel wat opdringen, namelijk de heerlijke flammkuchen van Café Bosch met gerookte oesterzwammen van SpijkerZwam.
Pondok Kita sfeerfoto2

Pondok Kita

Pondok Kita, een hooggewaardeerd Indonisch (afhaal)restaurant in Arnhem. De oesterzwam van SpijkerZwam vindt ook in deze keuken haar plek. Laat je verrassen door de smaakvolle gerechten en eet Indonisch zoals Indonesiërs thuis eten.

Wil jij ook met ons oesterzwammen koken of onze producten verkopen?
Neem dan contact met ons op via verkoop@spijkerzwam.nl